Novosti


Alenka Rupert – Aruna, Ambasadorka znanj

Alenka Rupert – Aruna, Ambasadorka znanj

V  Viteški dvorani Cekinovega gradu v Ljubljani se je 26. marca zgodila prva podelitev naziva Ambasador znanj. Na povabilo organizatorja Life Learning Academia, katerega direktorica je mag. Marjetka Kastner, se je dogodka kot prejemnica tega prestižnega naziva udeležila tudi Alenka Rupert – Aruna. Častni naziv ji je podelila predsednica blagovne znamke Learning Brand, mag. Andreja Jernejčič Vizjak.

preberi več

Alenka in Matjaž Rupert v jubilejni oddaji Tednik

Oddaja Tednik RTV SLO je te dni zabeležila jubilejno, že 1500. oddajo. Med več kot 8000 zgodbami in več kot 10.000 sogovorniki, ki so bili del prispevkov v minulih 31 letih, sta bila dvajset let nazaj tudi Alenka in Matjaž Rupert. Leta 1994 je bil namreč objavljen prispevek o njunem delu – že takrat je bilo njuno obsežno znanje komplementarne medicine usmerjeno v pomoč ljudem.

preberi več

P.E.C.A. International d.o.o. z najvišjo oceno poslovnega subjekta

Podjetje P.E.C.A. International d.o.o. ponovno dosega standard  bonitetnega odličja, kar je izjemen dosežek, saj je veliko podjetij izpadlo od teh standardov.

Podjetje P.E.C.A. International d.o.o. se je obdržalo med najboljšimi in se uvrstilo v najvišji razred bonitetnega odličja AAA. S tem se uvršča v 2,3% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji.

preberi več
 >