P.E.C.A. 7

Mir ~ Energija ~ Ustvarjalnost ~ Napredek v

zavesti in univerzalnem telesu

Mir ~ Energija ~ Ustvarjalnost ~ Napredek v

zavesti in univerzalnem telesu

Kaj je P.E.C.A. 7?

P.E.C.A. 7 zajema vpogled v zavedanje, da je človek del neskončnega univerzalnega ustroja ali energijskega polja, ki je napolnjen s čistostjo zvoka in svetlobe iz samega izvira. Na nek način smo kot riba v vodi obdani s to energijo ali kot ptič v vetru neskončno svobodni, varovani in zaščiteni v objemu te energije. Človek se ne zaveda silnic ter živi mimo žive energije ljubezni, ki mu nudi vse, kar mu v tem življenju po naravnih zakonitostih pripada.

Elektromagnetno polje univerzalne zavesti je dobesedno hrana ali kruh človeku, s katerim se hranijo njegova duša, aura in telo. Živeti v skladu s to zavestjo ali po višji volji pomeni navibrirati svoje elektromagnetno polje s tako silo, da smo kot magnet, ki privlači vse, kar je za nas pomembno in potrebno.

Kaj ozavešča?

P.E.C.A. 7 ozavesti, da je človek del neskončnega miru, energije, ustvarjalnega načrta in s tem tudi napredka v evoluciji človeštva. Pomaga mu živeti in razumeti, da s silo ljubezni magnetizirano energetsko telo privlači čisto vse, kar je zanj pomembno in potrebno v življenju, ne da bi se za to boril in izčrpal svoje notranje moči. 

Komu je namenjena?

Primerna je za vse ljudi, ki iščejo univerzalno resnico in pot osvoboditve vseh trpljenj, vezanosti in negotovosti v tem svetu.

Aktualni termini in prijava na program P.E.C.A.

Na program P.E.C.A. se lahko prijavite tukaj.

TERMINI in PRIJAVA
 >