Prijava na program P.E.C.A.

Program P.E.C.A.® nam vrača Mir, Energijo, Ustvarjalnost, Napredek.
To je iskrena pomoč vsakemu človeku, da najde stik s seboj, pot do zdravja, vitalnosti, bolj urejenih človeških odnosov in uspešnega dela.

V primeru, da imate težave pri prijavi na programe P.E.C.A. vas prosimo, da se prijavite na naš mail: info@pecastory.com, kajti prišlo je do tehnične težave. Hvala za razumevanje.

Od 9.10.2020 programi potekajo samo on-line, preko Zooma. Cena programa je 100€/osebo. Potrebna je predhodna prijava na info@pecastory.com in vnaprejšnje plačilo. 

IZREDNI PROGRAM P.E.C.A. - 4.del - Zavedanje svetovne situacije in pomoč P.E.C.A.  - 12.2 in 13.2.2022. Prijavi se lahko kdorkoli, ki je starejši od 15 let. Cena tega programa je 150€. Prijave sprejemamo na info@pecastory.com. Izredni program traja v soboto in nedeljo od 9-14.ure.

CENA REDNIH PROGRAMOV P.E.C.A. JE 100€.

AKTUALNI TERMINI

 

P.E.C.A. 1 - 15.1. in 16.1.2022
P.E.C.A. 2 - 12.3. in 13.3.2022

Koda artikla: #termin
100,00 €

Pred prijavo na višje stopnje programa morajo biti opravljeni predhodni programi po stopnjah, kot si sledijo. Na program od druge do sedme stopnje se lahko prijavite tako, da se registrirate s svojim uporabniškim imenom in geslom.

* Zahtevana polja

Programa se lahko udeležite samo v primeru, če ste prisotni oba dneva, v soboto in nedeljo.
Udeležiti se ga je potrebno v zaporedju od P.E.C.A. 1 naprej. Programa P.E.C.A. 3 se lahko udeležijo le tisti, ki so P.E.C.A. 1 in P.E.C.A. 2 udejanili v praksi.

Vse stopnje programa P.E.C.A. potekajo v obliki dvodnevnih seminarjev. Izvajajo se ob sobotah (teoretični del med 9. in 14. uro) in nedeljah (praktični del med 9. in 13. uro). Od 9.10.2020 vsi programi potekajo samo online, preko Zooma. Prijava je zaradi potrebne organizacije dogodka obvezna. Zadnji dan (na petek) prijava ni več možna. Cena je zaradi prispevka k dvigu zavesti človeštva dostopna vsem.

 >