Prijava na program P.E.C.A.

Program P.E.C.A.® nam vrača Mir, Energijo, Ustvarjalnost, Napredek.
To je iskrena pomoč vsakemu človeku, da najde stik s seboj, pot do zdravja, vitalnosti, bolj urejenih človeških odnosov in uspešnega dela.

V primeru, da imate težave pri prijavi na programe P.E.C.A. vas prosimo, da se prijavite na naš mail: info@pecastory.com, kajti prišlo je do tehnične težave. Hvala za razumevanje.

AKTUALNI TERMINI

*
*

P.E.C.A. 3 - 7.9. in 8.9.2019
P.E.C.A. 1 - 28.9. in 29.9.2019
P.E.C.A. 2 - 26.10. in 27.10.2019

Koda artikla: #termin
85,00 €

Pred prijavo na višje stopnje programa morajo biti opravljeni predhodni programi po stopnjah, kot si sledijo. Na program od druge do sedme stopnje se lahko prijavite tako, da se registrirate s svojim uporabniškim imenom in geslom.

* Zahtevana polja

Programa se lahko udeležite samo v primeru, če ste prisotni oba dni, v soboto in nedeljo.
Udeležiti se ga je potrebno v zaporedju od P.E.C.A. 1 naprej. Program P.E.C.A. 3 se lahko udeležijo le tisti, ki so P.E.C.A. 1 in P.E.C.A. 2 udejanili v praksi.

Vse stopnje programa P.E.C.A. potekajo v obliki dvodnevnih seminarjev. Izvajajo se ob sobotah (teoretični del med 9. in 14. uro) in nedeljah (praktični del med 9. in 13. uro) na sedežu podjetja. Prijava je zaradi omejitve prostora obvezna. Zadnji dan (na petek) prijava ni več možna. Cena je zaradi prispevka k dvigu zavesti človeštva dostopna vsem.

 >