Energijska podpora s prehranskimi dopolnili

Med mnogimi prehranskimi dopolnili sta za nas prav dva izrednega pomena v tem obdobju, zaradi svoje specifike:

PŠENIČNA ALI JEČMENOVA TRAVA P.E.C.A.®

Te mlade zelene bilke polne klorofila imajo tako kot trava v sebi kodo nesmrtnosti. Energijska vibracija prahu je zelo visoka in čista in izjemno koristno vpliva na človeško kri s tem pa tudi na ožilje in srce. Vpliva na srčni center, ki ga v tem obdobju lahko močno dušijo vibracije strahu, nesigurnosti, skrbi. Koda nesmrtnosti v teh bilkah oziroma prahu, ki jo Simbol P.E.C.A.® v embalaži zadrži in zaščiti, psihološko sprosti te napetosti in ponovno vnese mir in harmonijo v posameznika.

SCHINDELEJEVI MINERALI

So vulkanskega izvora in so po strukturi edinstvena snov na tem planetu. Nedavno nazaj so z resnimi kliničnimi študijami ta izdelek umestili med medicinske pripomočke.


NAROČANJE IZDELKOV: Izdelke lahko naročite preko naše spletne trgovine na  www.pecastory.com/izdelki. Plačilo je možno po nakazilu, po povzetju ali preko Paypala, če vam izdelke pošiljamo po pošti. Lahko pa jih prevzamete tudi v naši trgovini. S 4.5.2020 je trgovina P.E.C.A. ponovno odprta, od 8-17.ure. Za več informacij nas lahko pokličete na tel. št. 01 510 1300.