Božično-novoletna meditacija P.E.C.A.® s posebnim programom

Do sedaj smo za vas ustvarili štiri unikatne in energijsko zdravilne predstave, ki so tako nam na odru, kot vam gledalcem omogočile, da smo se osebnostno gradili in prehajali različne osebne procese ter skozi njih zoreli. Tudi in predvsem zato so bile predstave zelo dragocene.

Letos bo glede na trenutne okoliščine malo drugačno druženje.  V podobnem duhu bomo pripravili poseben program, ki vam bo enako kot do sedaj odprl srce in v vas prebudil energijo Ljubezni. Istočasno pa boste lahko videli, kako edinstven in čudovit je lahko posameznik. Kot ste mnogi že lahko izkusili preko programov P.E.C.A.® in meditacij P.E.C.A.®, ki jih izvajamo na daljavo, energija nima meja. Letos pomladi smo prvič izvedli program P.E.C.A. 3 na daljavo in dobili same pozitivne odzive udeležencev. Iz udobja svojih domov so enako občutili pretok energije Ljubezni skozi sebe in kako se je ta prelila tudi med njihove domače, v njihov dom. Veseli bomo, če si boste vzeli čas, da skupaj zaključimo leto in se podružimo v duhu Miru, Energije, Kreativnosti in Napredka. Tokrat vam bomo na čisto poseben in času primeren način odprli naša srca…

Božično-novoletna meditacija s posebnim programom bo v SREDO, 23.12.2020 ob 17.uri. Potekala bo ON-LINE, najverjetneje preko aplikacije Zoom. O tem vas bomo še naknadno obvestili saj raziskujemo najboljše možnosti.

Na Božično-novoletno meditacijo se je potrebno predhodno prijaviti, zaradi omejenega števila udeležencev na video konferenco. Prijave prosimo pošljite na info@pecastory.com, najkasneje do 21.12.2020. Za prijavo nam pošljite vaše ime, priimek, email in tel. številko. Udeležba je tudi letos brezplačna. Prijavi se lahko vsak, tudi tisti, ki nimajo opravljenih programov P.E.C.A. 1, 2 in 3.

Za več informacij nas lahko pokličete na tel. št.: 01 518 45 70, vsak delovnik med 8. in 16.uro.