Izvajanje Programa in Meditacij P.E.C.A.® na daljavo

Glede na trenutne dogodke in situacijo vas obveščamo, da bodo zaradi novih odlokov vlade, Programi P.E.C.A.® in Meditacije P.E.C.A.® potekali povsem normalno po ustaljenih urnikih, le da se nam boste po predhodnem plačilu lahko pridružili on-line, preko Zooma.

V tem času ljudje potrebujemo moč, mir in stabilnost. Ni potrebno, da kot posamezniki zapademo v kaos in norost umov drugih ljudi. Pri tem vam lahko pomaga P.E.C.A. Prav je tudi, da ohranjamo socialne stike med seboj pa čeprav na daljavo. Torej ne glede na vse, mi smo z vami. Z vsemi vami.

Upamo, da boste tudi vi z vsemi nami, ki smo tu za vas.

***

Prijave na program in meditacije sprejemamo na info@pecastory.com .

Programi potekajo od 9.10.2020 samo on-line, preko Zooma. Cena programa se zaradi več operativnega dela poveča za 5€, torej na 100€/program. Potrebno je vnaprejšnje plačilo, najkasneje 1 delovni dan pred terminom programa.

Aktualne termine programa si lahko ogledate TUKAJ.

Meditacije potekajo od 9.10.2020 samo na daljavo, in sicer jih bomo izvajali enako kot program, preko Zooma. Obvezna je predhodna prijava in vnaprejšnje plačilo s poslanim potrdilom, najkasneje do 16.ure na dan meditacije, na info@pecastory.com. Po dogovoru smo se odločili, da cena meditacij ostane enaka kot je bila do sedaj v naših prostorih, torej 10€/osebo.

Aktualne termine meditacij si lahko ogledate TUKAJ.