Energijska podpora v nočnem času

Energijska podpora v nočnem času

Ljudje v trenutni situaciji vsrkavamo ogromno informacij, ki vplivajo na naš um. Ne glede na to kaj izražajo te informacije – resnico, polresnico ali neresnico – ustvarjajo v ljudeh občutke nemiru, strahu, ogroženosti, tesnob, žalosti, nemoči in tako naprej.

Kako si prestrašen in imunsko oslabljen posameznik lahko pomaga v nočnem času?

KRATKA RAZLAGA DELOVANJA UMA

Ljudje smo zašli v slepo ulico, ker se ne zavedamo, da smo BOŽANSKA BITJA. Smo bitja z najčistejšo in najvišjo vibracijo zvoka in svetlobe duše v sebi in smo edini v tem stvarstvu, ki se lahko v celoti zavedamo svoje prave narave. Duša je torej naše pravo bistvo, ki ima tudi svoje lastnosti. Najbolj popolna lastnost duše je univerzalna RESNICA, druga je ZAVEST, tretja je NESMRTNOST.

Človeško telo in um pa sta samo sredstvi preko katerih naj bi se izražale lastnosti duše. Vendar smo žal zaradi nezavedanja odcepljeni od zavesti duše. Zato ne slišimo njene resnice.

Človeški um je komponenta duha, ki deluje na osnovi deset do sedemnajst odstotkov razvite možganske skorje in na osnovi čutil, ki so nosilci hrane umu.

Največ informacij iz zunanjega sveta vsrkavajo oči in ušesa. Na osnovi teh informacij potem deluje človeški um. Čez dan človek te informacije zbira v svoj um, ponoči pa um shranjuje informacije v podzavest, od koder delujejo naprej. Podobno delujemo ljudje, ko materialne stvari, ki jih ne uporabljamo več, shranimo v klet ali na podstreho, vendar so te stvari tam vse dokler jih ne odstranimo. Iz podzavesti ali malih možganov enako delujejo informacije nevidno in neslišno na naš um. Lahko se pojavijo tesnobe, nočne more, nespečnost, strah, sanje, ki so neprijetne ali ponavljajoče. Zjutraj je človek zato utrujen, nerazpoložen, njegov imunski sistem pa je posledično oslabljen.

KAKO RAZVIBRIRATI NIZKE IN TEMNE VIBRACIJE V SVOJI PODZAVESTI

V nočnem času si lahko pomagamo s svetlobno kodo simbola P.E.C.A., ki ima to moč, da razvibrira naše nizke in temne podzavestne vibracije v čisto svetlobno zavest.

1. VZGLAVNIK P.E.C.A.® je napolnjen z zrni pire. Pod temi zrni pa je nameščen simbol, ki pošlje svojo Energijo v male možgane in tako svetloba »topi« nabrane temne težke vibracije v ničnost. Istočasno sprošča slišane zapise informacij iz obeh ušes. Pomirja človeka, ga polni in objame v svojo svetlobno avro, mu vrača občutek varnosti ter ravnotežje žensko – moških energij v njem.

2. ENERGIJSKA OČALA P.E.C.A.® čistijo podzavest vseh informacij, ki so preko oči vstopile vanjo in so shranjene v njej. Simbola na očalih čistita zamegljeno sliko naših oči. Transformirata energijo iz temnih vibracij, ki so ranile energijsko polje oči v svetlo vibracijo zlato-bele svetlobe. Očem vračata svoje zdravo, naravno, primarno polje in jim omogočata, da ponovno vidijo božansko lepoto v naravi, na nebu, v rastlinah, živalih in ljudeh.

3. POSTELJNA PODLOGA P.E.C.A.® in njen velik simbol, nameščen pod ledveno – križnim predelom, nudi temu delu telesa moč za samozdravljenje v nočnem času. Ledvice so, ne le filter za telesne tekočine, pač pa nanje na avričnem nivoju sedajo tudi vibracije strahu in čustvenih bolečin, zamer, ki jih ljudje skladiščimo v ta center na osnovi zunanjih informacij. Toplina ljubezni simbola sprošča te zaledenele energije, zapisane v »ledenih-vicah« ali ledvicah, ponovno v svetlobni pretok. Človeku omogoča bolj uravnoteženo čustveno življenje, mu vrača smozavest in bolj stabilno psihološko držo.

Vse naštete stvari so, posebej v tem obdobju zgoščenih medijskih informacij, za nas lahko pomoč v nočnem času. Zvišujejo vibracije svetlobe v nas, tako v psihičnem ali avričnem telesu kot tudi v fizičnem telesu.

Z Ljubeznijo in Spoštovanjem,

Alenka Rupert – Aruna
in kolektiv P.E.C.A. International

NAROČANJE IZDELKOV: Izdelke lahko naročite preko naše spletne trgovine na  www.pecastory.com/izdelki . Plačilo je možno samo po nakazilu ali preko Paypala. S plačilom po povzetju žal ne pošiljamo, zaradi trenutnih razmer in prošnje poštnih služb, da se zaščiti kurirje pred kontaktom. Tudi mi imamo zaprto trgovino, zaradi odloka, ki velja trenutno v Sloveniji. Izdelke vam lahko pošljemo ali pa jih po predhodnem dogovoru prevzamete pred našo trgovino. Za več informacij nas lahko pokličete na tel. št. 01 510 1300.