Moške sp. hlačke P.E.C.A. Slip - bambus - 2 kom

Energijske hlačke P.E.C.A..

Koda artikla: #0P-B-11/ZBIRNI
39,00 €
Tabela velikosti Tabela velikosti'
Velikost 44-46 48-50 52-54 56-58
Širina - pas 31 34 37 39
Tabela velikosti

* Zahtevana polja


Oba glavna čustvena vrtinca kot tudi manjši pomožni vrtinci v popolni ali delni energijski blokadi porušijo tudi pravilno delovanje vseh struktur povezanih z njimi. Enako pa energijsko blokirani vrtinci odražajo tudi nepravilen psihološki odnos človeka do lastnih čustev in odnos do partnerstva. Vrtinci zabeležijo čustveni strah, žalost, zamere ali sram osebe v odnosu do spolnosti ali partnerja. To osebo lahko sili v destruktiven odnos.

Kako delujejo:

Hlačke P.E.C.A. bambus so specifično izdelane za popravo struktur obeh glavnih čustvenih in drugih manjših pomožnih vrtincev.

 • Prečistijo vrtince različnih nezdravih psiholoških vzorcev.

 • Jih energizirajo v ustrezno frekvenco čustveno spolnega področja.

 • Vrtince centrirajo v hrbtenično energijsko os, kar vzpostavlja popolno ravnotežje kozmičnih in zemeljskih silnic oziroma akcij in reakcij v telesu.

 • Zacelijo in okrepijo energijsko membrano vseh vrtincev, kar človeka zaščiti pred škodljivimi vibracijami iz okolja in mu tako omogoča občutek večje varnosti na partnerskem področju.

Vse to zelo ugodno vpliva tako na fizično telo kot na auro oziroma na psihično počutje človeka. Počuti se pomirjen, ima več energije, je bolj ustvarjalen in izkuša večji napredek v zavedanju sebe in odnosa do partnerstva, ki ga ustvarja oziroma ga želi ustvariti.

Priporočila za uporabo:

 • Pred prvo uporabo se je priporočljivo štiri dni zaporedoma umivati z oranžnimi mili P.E.C.A., ker intenzivneje učinkujejo pri fazi čiščenja vrtincev, zato je delovanje hlačk še bolj učinkovito.

 • Nosijo se lahko vsak dan namesto običajnega perila.

 • Za popravilo energijskih vrtincev priporočamo redno nošenje 70 dni zaporedoma.

 • Nato nadaljujte z nošenjem toliko časa, da se psihološko stanje oziroma stanje različnih težav v opisanih telesnih strukturah normalizira – lahko tudi več let.

Kot energijska podpora so namenjene:

 • Vsakemu posamezniku, ne glede na starost in spol, še posebej tistim, ki imajo različne blokade in s tem težave z reproduktivnimi organi, s plodnostjo, sečili in z mehurjem, dimljami v nogah, anusom in rektumom oziroma danko.

 • Za različne poškodbe in težave, ki jih imajo ljudje s križem, kolki, trtico ali z medenico.

 • Za vse, ki imajo porušeno zdravo čustvovanje v medsebojnih odnosih v partnerstvu in na spolnem področju.

 • Vsem, ki pri delu s svojim elektromagnetnim poljem posegajo v elektromagnetna polja drugih ljudi: frizerji, maserji, medicinsko osebje, terapevti itd.

 • Vsem rekreativnim in profesionalnim športnikom, ker hlačke vplivajo na energijski center, imenovan hara, ki se nahaja pod popkom in energijsko pretočen poveča dotok energije nogam.

Sestava: energijske spodnje hlačke z vtkanimi simboli P.E.C.A. po celi površini blaga so izdelane 90 % iz ekološko obdelanega bambusa in 10 % iz lycre. So zelo prožne.
Gramatura: 200 g/m2
Velikost: od 44 do 58
Barva: bež
Vzdrževanje: v pralnem stroju do 40°C, sušenje v sušilnem stroju ni priporočljivo.  
Krčenje: po širini in dolžini max. 6%.
Proizvajalec in distributer: P.E.C.A. INTERNATIONAL d.o.o., Ljubljana.

 >