Moške sp. hlačke P.E.C.A. Slip - bombaž - 2 kom

Energijske hlačke P.E.C.A..

Koda artikla: #0P-06/ZBIRNI
28,00 €
Tabela velikosti Tabela velikosti'
Velikost 48 (5) 50 (6) 52 (7) 54 (8) 56 (9) 58 (10)
Širina - pas 32 33 34 35 36 37
Tabela velikosti

* Zahtevana polja


Porušen oziroma blokiran sprednji ali zadnji spolni energijski vrtinec poruši pravilno delovanje vseh struktur, povezanih z vrtincema. Energijsko blokirana vrtinca se odražata tudi na psihološkem odnosu človeka do lastnih čustev in v odnosu do partnerstva. Vrtinca zabeležita čustveni strah, žalost, zamere ali sram osebe v odnosu do spolnosti ali partnerja, kar osebo lahko sili v destruktiven odnos.

Kako delujejo:

Hlačke P.E.C.A. bombaž so specifično namenjene za popravo strukture obeh glavnih čustvenih energijskih vrtincev.

 • Vrtinca prečistijo raznih nezdravih psiholoških vzorcev.

 • Ju energizirajo v višjo ustrezno frekvenco tega centra.

 • Oba vrtinca centrirajo v hrbtenično energijsko os, kar vzpostavlja popolno ravnotežje kozmičnih in zemeljskih silnic oziroma akcij in reakcij v telesu.

 • Zacelijo in okrepijo energijsko membrano obeh vrtincev, kar človeka zaščiti pred škodljivimi vibracijami iz okolja in mu tako omogoči občutek večje varnosti na partnerskem področju.

Vse to zelo ugodno vpliva tako na fizično telo kot na auro oziroma na psihično počutje človeka. Počuti se pomirjen, ima več energije, je bolj ustvarjalen in izkuša večji napredek v zavedanju sebe in odnosa do partnerstva, ki ga ustvarja oziroma ga želi ustvariti.

Priporočila za uporabo:

 • Pred prvo uporabo se je priporočljivo štiri dni zaporedoma umivati z oranžnimi mili P.E.C.A., ker intenzivneje učinkujejo pri fazi čiščenja vrtincev, zato je delovanje hlačk še bolj učinkovito.

 • Nosijo se lahko vsak dan namesto običajnega perila.

 • Za popravilo energijskih vrtincev priporočamo redno nošenje 70 dni zaporedoma.

 • Nato nadaljujte z nošenjem toliko časa, da se psihološko stanje oziroma stanje različnih težav v opisanih telesnih strukturah normalizira – lahko tudi več let.

Kot energijska podpora so namenjene:

 • Vsakemu posamezniku, ne glede na starost in spol, še posebej tistim, ki imajo različne blokade in s tem težave v omenjenih strukturah povezanih s spolnim energijskim vrtincem, kot tudi na psihičnem področju partnerstva.

 • Vsem, ki pri delu s svojim elektromagnetnim poljem posegajo v elektromagnetna polja drugih ljudi: frizerji, maserji, medicinsko osebje, terapevti itd.

 • Vsem rekreativnim in profesionalnim športnikom, ker hlačke vplivajo na energijski center, imenovan hara, ki se nahaja pod popkom in energijsko pretočen poveča dotok energije nogam.

Sestava: energijske spodnje hlačke z vezenim simbolom P.E.C.A. na področju pod popkom so izdelane iz ekološko obdelanega 100-odstotnega bombaža. So zelo prožne.
Gramatura: 160 g/m2
Velikost: od 48 do 58
Barva: bela
Vzdrževanje: v pralnem stroju do 95°C, sušenje v sušilnem stroju ni priporočljivo.  
Krčenje: po širini in dolžini max. 6 %.
Proizvajalec in distributer: P.E.C.A. INTERNATIONAL d.o.o., Ljubljana.

 >