Izkušnje ljudi IZDELKI

Štiri mesece sem imela težave z vidom. Kamor koli sem obrnila pogled, so se mi pred očmi konstantno pojavljali temni, premikajoči se delci. Odločila sem se, da bom najprej poizkusila z uporabo energijskih očal P.E.C.A. Že po dveh mesecih so leteče smetke pred očmi skoraj izginile. Tudi počutim se mnogo bolje, imam več energije ter tudi večjo zbranost pri delu. Očala P.E.C.A. priporočam vsem ljudem.

Karmen Kokalj, Kranj, Slovenija


Doživljala sem precejšne napade strahu, jeze in podzavestnega prepiranja s sabo, kaj je prav in kaj ne. Vse skupaj sem občutila, kot da so vsi miselni vzorci hkrati prišli v mojo zavest. To sem nekega dne občutila kot napad neobvladljivega strahu, zato sem simbol P.E.C.A. prosila za pomoč. Listek s prošnjo sem zavila v simbol P.E.C.A. To sem naredila hipno brez kakšnega pričakovanja. Po 15 minutah sem v predelu hrbta in prsi začutila, kot da nekdo vleče težko breme z mene navzdol proti nogam in skozi noge ven. Od takrat naprej se napadi podzavestnega strahu ne pojavljajo več v tako hudi obliki.

Gabrijela Jevšenak, Velenje, Slovenija


Rjuha P.E.C.A. je fenomenalna v vseh ozirih. To je prva rjuha, ki se mi ne naguba po nekaj nočeh spanja, je izredno prijetna na dotik, s tem se strinja tudi soprog. Če me kje boli, se podzavestno obrnem s tistim delom telesa na rjuho P.E.C.A., npr. če me boli križ, se obrnem na hrbet, če me trebuh, se obrnem na trebuh. Zelo sem navdušena nad njo. Ko je umazana, jo operem, posušim v sušilcu in zvečer jo imam že nazaj na postelji.

Alenka Peterlin, Grosuplje, Slovenija


V letu 2013 sem doživel hudo prometno nesrečo z motorjem in skoraj izgubil življenje. Posledica: predrta pljuča, polomljena rebra, lopatica in ključnica, zlomljena zapestja, zlomljeni prsti na nogah, nategnjene kolenske vezi in skoraj povsem zmaličena desna noga od kolena navzdol. Stopala in gležnja praktično nisem imel več, saj je te kosti razneslo zaradi močnega udarca v notranjosti, in tudi od ahilove tetive ni ostalo skoraj nič. Amputacija je bila resna misel zdravnikov, a se je takratni dežurni zdravnik v zadnjem hipu pred posegom k sreči odločil, da tega ne storijo.

Po izhodu iz kritičnega stanja mi je žena začela podlagati malo brisačo P.E.C.A. pod nogo, veliko pa pod glavo in prsni koš. Kasneje sem začel uporabljati tudi zapestne trakove in nogavice s simbolom P.E.C.A. Ves čas sem uporabljal podstavek P.E.C.A. za energiziranje tekočin in pogrinjek za hrano. V času okrevanja sem prestal trinajst zahtevnih operacij in poškodbe so se mi celile neobičajno hitro. Celo nekoliko čudežno za medicinsko osebje, ki je skrbelo zame v času rehabilitacije. Močno elektromagnetno polje simbola P.E.C.A. mi je pomagalo lajšati bolečine. Zaradi tega učinka so bile bolečine dovolj znosne, da nisem potreboval nobenih protibolečinskih tablet. Raje sem jih spravljal v predal.

Le štiri mesece po nesreči mi je na veliko začudenje zdravnikov zrasla nova ahilova tetiva, ki se je lepo vrasla v petnico in povezala s stopalom. Po petih mesecih sem že lahko hodil brez opore bergel.

Zdravniki pravijo, da sem čudežni deček. Sam pa sem samo neizmerno hvaležen vsem zdravnikom, medicinskemu osebju in simbolu P.E.C.A. Hvala, hvala, hvala!

David Kozjek, Ljubljana, Slovenija


Stara sem 30 let in pri svojem delu večinoma uporabljam računalnik, včasih tudi po 10 ur na dan. Ker so gibi z miško večinoma ponavljajoči in specifični, me je začelo boleti desno zapestje, še posebej močna je bila bolečina ob koncu delovnega dneva in proti koncu tedna. Mama mi je svetovala, naj si pomagam s simbolom P.E.C.A. Tokrat sem si rekla, da bom poskusila, saj izgubiti nimam prav ničesar. Po tednu dni se je bolečina precej zmanjšala. Sprva sem ga nosila dan in noč. Ko se je bolečina začela zmanjševati, sem ga uporabljala samo ponoči. Bolečina je postopoma povsem izginila, pojavlja se le še občasno, kadar intenzivno uporabljam računalnik. Takrat si ponoči zopet pomagam s simbolom P.E.C.A. in čez nekaj dni bolečina izgine.

Mojca Pušlar, Vrhnika, Slovenija


Vzel sem dvoje popolnoma enakih jabolk zgodnje sorte in jih nesel na podstrešje, kjer so bile lani zelo visoke temperature. Eno jabolko sem dal na stiropor. To jabolko je takoj zgnilo, splesnelo in se posušilo (levo jabolko na sliki). Drugo jabolko pa mi je najprej padlo iz roke, dva metra globoko in še navzdol nekajkrat po stopnicah. To obtolčeno jabolko sem položil na simbol P.E.C.A. na nogavici.

Obe jabolki sta bili skupaj na stiroporu en meter narazen. Jabolko na simbolu P.E.C.A. sploh ni zgnilo, malo je spreminjalo videz in ostalo nekako sveže (desno jabolko na sliki).

Obe jabolki sem pustil na podstrešju tudi čez zimo, kjer je bilo do –15 °C. Jabolko na simbolu P.E.C.A. je postalo rjavo kot banana, če je na mrazu.

Franc Aljančič, Naklo, Slovenija

 >