Izkušnje ljudi

Moj mož se je poškodoval. Zdrobljena in počena je imel 3 ledvena vretenca. Morala sem ga umivati, oblačiti, obuvati kot dojenčka. Vsega tega takrat ne bi zmogla, če si ne bi pomagala z izdelki P.E.C.A. in energijskimi terapijami po metodi P.E.C.A..

Kljub svoji teži in zunanjemu videzu sem bila tako slaba, da sem komaj prišla od doma do trgovine, pa čeprav je oddaljena le 200 m. In da o glavobolih, neprenehnem kašlju, hripavosti, cmoku v grlu, težavah s črevesjem in prebavo sploh ne govorim.

Že po prvem obisku pri gospe Aruni, po tridnevnem energijskem čiščenju aure po metodi P.E.C.A. sem opazila spremembe na bolje. Po drugem energijskem čiščenju aure so bile spremembe še bolj očitne, boljše je bilo tudi moje počutje. Ko sem končala s terapijami, prijatelji in znanci sploh niso mogli verjeti spremembi na meni. Tudi sama sem bila presenečena nad izboljšanjem svojega bolezenskega stanja in pozitivni energiji. Izdelke P.E.C.A. uporabljam še naprej. Še enkrat prisrčna hvala za vaš trud in pomoč.

Marija Herič, Maribor, Slovenija


Nisem vedel, da sem bolan. Če izvzamem takratni slab izgled, me ni bolelo nič. Brez vsakršnega vprašanja je energijski pregled po metodi P.E.C.A. pokazal, da imam energijsko nepretočno ščitnico in nadledvični žlezi. Obolenje mi je potrdila tudi uradna medicina in dobil sem zdravila. Po opravljenih energijskih postopkih P.E.C.A. in istočasni uporabi energijskih izdelkov P.E.C.A. se je moje stanje hitro začelo izboljševati. Že ob prvem pregledu so mi zdravniki zmanjšali dozo zdravil, ki sem jih kasneje po njihovih nadaljnjih navodilih zmanjševal tedensko, vse do ukinitve. Rekli so mi, da se je vse zelo hitro popravilo in zato so bili vsi začudeni, seveda tudi jaz. Posebno se moram zahvaliti gospe Aruni za njeno pomoč in podporo.

Alojz Buzeti, Murska Sobota, Slovenija


Prvič sem za podjetje P.E.C.A. International in gospo Alenko Rupert - Aruno slišal od svoje psihoterapevtke. Znotraj intenzivnega psihoterapevtskega procesa so se mi namreč pojavljale težave in z njimi povezana številna vprašanja, na katera mi ona, kot sicer izredno usposobljena in čuteča strokovnjakinja, ki jo globoko spoštujem, ni zmogla pomagati pri iskanju odgovorov. Taval sem v popolni temi začaranega kroga občutij strahu, panike in tesnobe.

Ko danes gledam nazaj na sebe in svoje življenje pred spoznanjem metode P.E.C.A. in pred pomočjo, ki sem jo bil blagoslovljen prejeti s strani podjetja, vidim popolnoma drugega človeka, ki je bil v stalnem trpljenju, strahu in temi. Osebni energijski pregled karme in nadaljnji postopki po metodi P.E.C.A. so me odrešili ogromno nepotrebne stiske. Izdelki s simbolom P.E.C.A. so me in me še vedno podpirajo na moji poti.

Zaupati je težko, še posebej, ko se podajamo na pot razumevanja svojih stisk, sebe in življenja. Dvomi so skoraj neločljiv in mogoče še celo zdrav del nas, saj nas obranijo pred nepravimi ljudmi, ki jih je v svetu veliko. A vsakomur, ki bo tole prebral, želim sporočiti le naslednje: metoda P.E.C.A. je Pravo Znanje, prinaša mir, energijo, ustvarjalnost in napredek v življenje. Ljudje, ki stojijo za njo, so iskreni, čisti v svojih namenih in predani svojemu delu, ki za njih predstavlja poslanstvo in ne posel. Sam sem se skozi svojo težko preizkušnjo iz nezaupljivega, dvomljivega človeka v stiski spremenil v osebo, ki globoko spoštuje in zaupa metodi in simbolu P.E.C.A. ter ljudem, ki to izvajajo in ustvarjajo.

Peter Vilman, Mojstrana, Slovenija

 >