Izdelki

Izdelki P.E.C.A.®

za samopodporo

Izdelki

več
manj

Energijski izdelki P.E.C.A. so dragocen pripomoček vsakomur v tem sodobnem načinu življenja. Človek namreč še bolj kot kdaj koli prej usmerja energijo v zunanji svet (računalniki, internet, pametni telefoni) in jo na ta način ogromno tudi izgublja. Zaradi navzkrižnih informacij je tudi zbegan, dekoncentriran in notranje neizpolnjen. S tovrstno energijo ustvarja tudi težino v odnosih in končno ugotovi, da je nekje, v nečem izgubil samega sebe.

Energijski izdelki P.E.C.A. ga vračajo nazaj v svoje bistvo. V tisto notranjo vrednoto in lepoto, kar on v resnici je. Pomagajo mu, da se notranje globlje umiri, dvignejo nivo njegove lastne energije in ga centrirajo ter skoncentrirajo v »inner-net« (notranjo mrežo) notranjih informacij.

Dodana vrednost vseh energijskih izdelkov P.E.C.A. je simbol P.E.C.A. in vsa njegova energetska struktura. Ta predstavlja osnovno enoto nedeljivega atoma, katerega svetloba seva skozi zvezdo in ustvarja ustrezno polje tudi v človeku, živali, rastlini ali v prostoru.

Učinki simbola P.E.C.A.® na izdelkih

Simbol P.E.C.A. s svojim elektromagnetnim poljem celovito deluje na energijsko mrežo oziroma celostno anatomijo energijskega ustroja človeka. Deluje po vseh principih P.E.C.A. To pomeni, da ima štiri osnovne zakonitosti v svojem delovanju:

 • Prečisti energijske blokade iz sistema čaker, energijskih teles ali meridianskih poti. Enako deluje tudi v snoveh kot so hrana, pijača, itd.
 • Energijsko dvigne nivo energije v posamični strukturi sistema kot so centri, telesa in enako tudi v snoveh, ki se postavljajo na vir simbola P.E.C.A. (hrana, pijača, itd.).
 • Centrira razpršeno energijo nazaj v vsak center posebej, v popolno ravnovesje aure in v navpično svetlobno energijsko os.
 • Aurično zapre membrano centra energijskega telesa in oboda ali zadnjega telesa aure v integrirano celoto.

Z drugimi besedami ustvarja štiri akcije v energijskem telesu posameznika na nivoju energije. Popravlja energijsko strukturo, da bi jo organizem lahko sprejel iz univerzalnega energijskega polja. Zato energija v posamezniku postane spet:

 • Pretočna ali desnosučna
 • Energizirana ali visokofrekvenčna
 • Centrirana ali uravnotežena
 • Aurično zaprta in zaščitena

Sčasoma pod vplivom teh izdelkov človek začuti, da spet napreduje v življenju, da se polni z energijo, da je bolj umirjen, bolj uravnotežen v mislih, besedah in dejanjih in da z drugimi očmi ali z drugo zavestjo gleda na svoje lastno življenje in na okolje, v katerem živi.

Globlji smisel in namen energijskih izdelkov P.E.C.A. je ne zgolj nuditi pomoč v telesnem ali psihološkem smislu, pač pa je transformacija zavesti. V spoznanje tega, kar ljudje v resnici smo.

Drugi izdelki

Simbol P.E.C.A.®

Simbol P.E.C.A. predstavlja Potencial Energije Celovitega Atoma. Ustvarja svoje živo, zdravo elektromagnetno polje, ki skozi zvezdo - združena trikotnika - sprosti presežek energije v svetlobo.

Bistvo vseh izdelkov P.E.C.A. je simbol P.E.C.A. in vsa njegova energetska struktura.

Simbol P.E.C.A. celovito deluje na anatomijo energijskega ustroja živih bitij in elementov narave. Njegov osnovni namen je, da s svojim elektromagnetnim poljem popravlja energijsko polje človeka, živali, rastlin in prostora pa tudi tekočin in hrane.


ZANIMA ME VEČ O SIMBOLU P.E.C.A.

Vsi izdelki P.E.C.A.®

Vsi izdelki P.E.C.A. imajo visokofrekvenčno desnosučno elektromagnetno polje, ki ima svojo natančno informacijo in zakonitosti. Desnosučno polje sprošča blokirano energijo človeka v pretočno energijo. Energijski potencial teh izdelkov po Bovisovi lestvici vitalne energije dosega najvišjo možno vrednost, to je 20.000 Bovisovih enot. To človeku omogoči, da se njegovo obolelo ali prizadeto telo in aura lahko hranita s frekvenco najčistejše energije zlatobele barve. Ti izdelki centrirajo energijsko polje v središčno os, kar vzpostavlja ravnotežje kozmičnih in zemeljskih silnic v človeku. Izdelki P.E.C.A. tudi zgostijo energijo človeka, kar ga aurično zaščiti pred vplivi zunanjih energij in različnih sevanj.

Energijski izdelki P.E.C.A. so namenjeni praktični uporabi čez dan in ponoči, za osebno nego pa tudi za uživanje bolj energijsko zdravih jedi in pijač. Vsak izdelek opravlja svojo nalogo pri popravljanju energijskega sistema.

Komu so energijski izdelki P.E.C.A.® namenjeni?

 • človeku, živali, rastlini ali prostoru, kjer se je porušilo osnovno energijsko ravnovesje;
 • vsem, ki se počutijo izčrpani, izgubljeni, nemočni in nestabilni v psihičnem pogledu;
 • vsakemu, ki ima telesne fizične težave bolezenskega tipa ali pa poškodbe, saj mu omogočajo lažjo in učinkovitejšo obnovo energijskega sistema;
 • nosečnicam, dojenčkom in otrokom pa tudi mladostnikom in študentom, ki so zaradi šolskih obveznosti psihično obremenjeni;
 • vsem, ki pri delu s svojim elektromagnetnim poljem posegajo v elektromagnetna polja drugih ljudi: medicinsko osebje, terapevti, maserji, frizerji, kozmetičarji, gostinci in vsem, ki so pri delu izpostavljeni ekstremnim okoliščinam: policisti, gasilci, varnostniki, itd.;
 • vsem, ki so pri svojem delu izpostavljeni elektromagnetnim sevanjem raznih naprav ali drugim tehničnim sevanjem: računalnik, telefon, televizija, električne omarice, rentgeni itd.;
 • profesionalnim športnikom in športnim klubom;
 • za uporabo v wellness centrih, savnah, masažnih, kozmetičnih in frizerskih salonih;
 • za izboljšanje bivanja v hotelih, bolnišnicah, zdraviliščih, domovih za ostarele in mladostnike.
Drugi izdelki
Drugi izdelki
Drugi izdelki
Drugi izdelki

Energijski vrtinci/čakre

Na osnovi poznavanja delovanja energijskih vrtincev vam pomagamo opredeliti vaše težave in vam svetujemo, kakšno vrsto pomoči potrebujete.

Svetujemo vam o izdelkih P.E.C.A., ki vas lahko učinkovito energijsko podprejo, če ste zboleli, se poškodovali, ste psihično izčrpani, izžeti. Vodimo vas od težav do rešitev in osvetlimo, kako si lahko pomagate sami.


ZANIMA ME VEČ O ENERGIJSKIH VRTINCIH

Drugi izdelki

IZDELKI - izkušnje ljudi

ZANIMA ME VEČ IZKUŠENJ
 >