Ženska sp. majica P.E.C.A. Top - bambus

Ženska sp. majica ima simbole P.E.C.A. vtkane v celotnem blagu. Energijsko podpira telesne strukture prsnega koša in trebušne votline. S povečano energijo v teh delih telesa se osebi okrepi mir, notranja moč in samozavest. Pomaga izstopiti človeku iz samodestruktivnih delovanj.

Koda artikla: #0P-B-02/ZBIRNI
28,00 €
Tabela velikosti
Velikost 32-34 36-38 40-42 44-46 48-50 52-54
Širina 32 35 37 39 42 45
Dolžina 55 57 60 61 62 66
Tabela velikosti

* Zahtevana polja


Porušen oziroma blokiran sprednji ali zadnji srčni energijski vrtinec poruši tudi pravilno delovanje vseh struktur, povezanih z vrtincema. Energijsko blokirana vrtinca se odražata tudi na psihološkem stanju človeka. Nezdrav pleksusni vrtinec ustvarja nepravilen in nezdrav odnos do sebe. Porušeno delovanje pleksusnega vrtinca ustvarja jezo, vezanosti, pohlep, zavist itd. Energijske blokade srčnega vrtinca ustvarjajo srčno zaprtost človeka do soljudi, živali in rastlin. Enako tudi nezmožnost sprejemanja drugačnosti in različnosti, denimo druge narodnosti, veroizpovedi, barve kože ljudi. Porušeno delovanje obeh prsnih vrtincev ustvarja strah, žalost, sovraštvo, sram, predsodke, občutke krivde, sodbe in druge psihološke bolečine v srcih ljudi.

Kako deluje:

 • Prečisti zastajajočo blokirano energijo tako glavnega srčnega in pleksusnega centra kot tudi pomožnih energijskih vrtincev.

 • Jih energizira s čisto svežo močjo univerzalne energije.

 • Centrira jih v energijsko hrbtenično os, kar vzpostavlja ravnotežje kozmičnih in zemeljskih silnic oziroma akcij in reakcij v telesu.

 • Zaceli in okrepi energijsko membrano vseh vrtincev, kar človeka ter vse naštete strukture zaščiti pred škodljivimi vibracijami iz okolja in poveča občutek varnosti v njem.

Vse to zelo ugodno vpliva tako na fizično telo kot na auro oziroma na psihično počutje človeka. Počuti se pomirjen, z več energije, bolj ustvarjalen in izkuša večji napredek v zavedanju sebe in okolja, v katerem živi.

Priporočila za uporabo:

 • Pred prvo uporabo se je priporočljivo štiri dni zaporedoma umiti z zelenimi mili P.E.C.A., ker intenzivneje učinkujejo pri fazi čiščenja vrtincev, zato je delovanje majice še bolj učinkovito.

 • Nosi se lahko vsak dan namesto običajnega perila.

 • Za popravilo energijskih vrtincev priporočamo redno nošenje 70 dni zaporedoma.
 • Nato nadaljujte z nošenjem toliko časa, da se stanje različnih težav v opisanih telesnih strukturah normalizira – lahko tudi več let.

Kot energijska podpora so namenjene:

 • Vsakemu posamezniku, ne glede na starost in spol, ki občuti negativnost, nesoglasja, hladnost in težino v medsebojnih človeških odnosih.

 • Vsem, ki pri delu s svojim elektromagnetnim poljem posegajo v elektromagnetna polja drugih ljudi: frizerji, maserji, kozmetičarke, medicinsko osebje, terapevti itd.

 • Vsem rekreativnim in profesionalnim športnikom.

 • Vsakomur, ki je pri svojem delu izpostavljen elektromagnetnim sevanjem raznih naprav ali drugim tehničnim sevanjem: računalnik, telefon, televizija, električne omarice, rentgeni itd.

 • Vsakomur, ki ima blokade in razne zdravstvene težave v omenjenih strukturah kot tudi na psihičnem področju.

Sestava: energijska spodnja majica z vtkanimi simboli P.E.C.A. po celi površini blaga je izdelana 90 % iz ekološko obdelanega bambusa in 10 % iz lycre. Je zelo prožna.
Gramatura: 200 g/m2
Velikost: od 32 do 54
Barva: bež
Vzdrževanje: v pralnem stroju do 40°C, sušenje v sušilnem stroju ni priporočljivo.
Krčenje: po širini in dolžini max. 6 %.
Proizvajalec in distributer: P.E.C.A. INTERNATIONAL d. o. o., Ljubljana.

 >