Nogavice P.E.C.A. Klasik - bambus

Energijske nogavice P.E.C.A. vam omogočajo boljšo notranjo stabilnost, odločnost in ravnotežje v mislih, besedah in delovanju. So tanke in zelo prožne - ne stisnejo nog in so primerne tudi za tistem ki imajo težave z oteklimi stopali in nogami.

Koda artikla: #0P-B-16/ZBIRNI
17,00 €

* Zahtevana polja


Porušeno in nepravilno delovanje glavnega korenskega energijskega vrtinca na področju trtice in dveh manjših pomožnih energijskih vrtincev na podplatih blokira pretok in dostop sveži energiji do struktur v nogah in po celi hrbtenici navzgor do temena glave, obeh možganskih polovic in žleze češarike. Sčasoma se zato lahko poškodujejo in nato zbolijo.

Kako delujejo:

 • Redno nošenje nogavic P.E.C.A. prečisti zastajajočo blokirano energijo teh vrtincev.

 • Jih ponovno energizira s čisto svežo močjo univerzalne energije.

 • Centrira jih v navpično energijsko os, kar vzpostavlja ravnotežje kozmičnih in zemeljskih silnic oziroma akcij in reakcij v telesu.

 • Zaceli raztrgano in okrepi šibko energijsko membrano energijskih vrtincev, kar vse naštete strukture zaščiti pred škodljivimi vibracijami iz zemlje in okolja ter poveča občutek varnosti, stabilnosti in ozemljenosti v človeku. 

Vse to zelo ugodno vpliva na fizično telo in na auro oziroma na psihično počutje človeka. Počuti se pomirjen, ima več energije, je bolj ustvarjalen in izkuša večji napredek ter stabilnost v zavedanju sebe in okolja, v katerem živi.

Priporočila za uporabo:

 • Pred prvo uporabo se je priporočljivo dva dni zaporedoma umivati z rdečimi mili P.E.C.A., ker intenzivneje učinkujejo pri fazi čiščenja vrtincev, zato  je delovanje nogavic še bolj učinkovito.

 • Nosijo se lahko vsak dan namesto običajnih nogavic.

 • Za popravilo energijskih vrtincev priporočamo redno nošenje 70 dni zaporedoma.

 • Nato nadaljujte z nošenjem toliko časa, da se psihološko stanje oziroma stanje različnih težav v opisanih telesnih strukturah normalizira – lahko tudi več let.

Kot energijska podpora so namenjene:

 • Vsakemu posamezniku, ne glede na starost in spol, ki ima blokade in razne zdravstvene težave v zgoraj omenjenih strukturah pa tudi na psihičnem področju.

 • Vsem, ki zaradi narave svojega dela veliko časa preživijo stojé in zato čutijo izčrpano energijo in utrujenost v nogah.

 • Vsem rekreativnim in profesionalnim športnikom, ki zaradi gumijaste športne obutve nimajo neposrednega stika z vibracijo zemlje in njenimi informacijami.

Sestava: energijske nogavice z vezenim simbolom P.E.C.A. na podplatih so izdelane 95 % iz ekološko obdelanega bambusa in 5 % iz lycre.
Velikost: 34–36, 37–39, 40–42, 43–45, 46–48
Barva: modra, rjava
Vzdrževanje: v pralnem stroju do 60°C, sušenje v sušilnem stroju ni priporočljivo.
Krčenje: po širini in dolžini max. 10 %.
Proizvajalec in distributer: P.E.C.A. INTERNATIONAL d.o.o., Ljubljana.

 >