Nogavice

Moč vitalne energije, volje
in zaupanja v življenje.

Energijske nogavice P.E.C.A. so povezane z dvema manjšima pomožnima energijskima vrtincema na podplatih, ki skupaj informirata energijo korenskega energijskega vrtinca na področju trtice. Korenski energijski vrtinec, pravilno pretočen in zdrav, skrbi za dovod energije v hrbtenico, nadledvični žlezi ter obe ledvici. Istočasno dovaja frekvenco zemeljskih informacij v trde dele našega organizma: kosti, mišice, tetive, vezi, nohte, zobe, lase in kožo. Pravilno delujoč korenski vrtinec komplementarno podpira pravilno delovanje temenskega vrtinca, tako da v sistem privlači tudi energijo iz univerzalnega polja skozi teme glave. To ustvarja večje ravnotežje v mislih, besedah in dejanjih skozi akcijo delovanja tu in sedaj.

V psihološkem smislu nogavice P.E.C.A. nudijo podporo vsem, ki se počutijo nepravilno prizemljene in imajo več energije v svojem umu ali v glavi kot v spodnjem delu telesa. Počutijo se izgubljeni, sanjavi, brez koncentracije in orientacije v življenju ali brez občutka bivanja tu in sedaj na tem planetu. Zato težko uresničujejo svoje zamisli in ideje.

Hlačke P.E.C.A. bambus imajo po celi površini vtkane manjše vrtince elektromagnetnih polj, ki poleg popravljanja struktur glavnih čustvenih centrov dosegajo še druge podstrukture, kot so na primer energijska vrtinca v dimljah, ob straneh manjši energijski vrtinci, ki informirajo strukturo kolkov, medenice ter še manjši vrtinec, ki dovaja energijo v anus in zajema tudi rektum. Specifika teh hlačk je, da imajo po celi površini vtkane manjše simbole P.E.C.A., ki ustvarjajo ta elektromagnetna polja, da oskrbujejo zgoraj omenjene energijske vrtince.

Hlačke P.E.C.A. bombaž so specifično izdelane za popravo strukture obeh glavnih čustvenih energijskih vrtincev. Simbol P.E.C.A. se nahaja direktno pod popkom. Po osnovnih naravnih principih P.E.C.A. elektromagnetno polje simbola vrtince očisti, jih energizira z višjo frekvenco, centrira v svetlobno os in popravlja membrano.

 >