Očala P.E.C.A. - bombaž

Energijska očala P.E.C.A. dovajajo čisto energijo naravnost v oči in glavo. Povečana energija omogoča počitek očem in sprostitev različnih napetosti v glavi. Čistijo informacijski smog nabran v auri oči in osvežijo delovanje čutil. Ponoči pripomorejo h globljemu in mirnejšemu spancu.

Koda artikla: #0P-61
52,00 €

Energijska očala P.E.C.A. imajo na levi in desni notranji strani simbol P.E.C.A., ki pomaga popravljati porušeno strukturo šestega in sedmega energijskega vrtinca ter dveh pomožnih energijskih vrtincev za očmi.

Porušena glavna energijska vrtinca in pomožna energijska vrtinca ustvarjata energijske blokade, ki se izražajo kot različne težave na očeh oziroma vidu, v žlezi hipofizi, malih možganih, živčnem sistemu in v obeh možganskih polovicah. Posledično se težave odražajo tudi v spodnjem delu telesa na jetrih, žolčniku, želodcu in vranici. Istočasno se lahko nepravilnost pokaže na sluhu in vonju. Porušeni energijski vrtinci lahko ustvarjajo tudi različne nestabilnosti v psihološkem pogledu npr. nemir, nezbranost, slab spomin, moteno koncentracijo, nejasne misli in podobno. Nepravilno delujoči energijski vrtinci lahko blokirajo tudi pretok energije v sinusnih votlinah in v predelu ličnic, kjer se posledično ustvarja sluz in nastajajo različna vnetja.

Kako delujejo očala P.E.C.A.?

 • Simbol P.E.C.A. na očalih prečisti in popravlja omenjene energijske strukture.

 • Jih energizira oziroma jim dovaja več čiste energije iz univerzalnega energijskega polja.

 • Energijo v notranjih strukturah centrira in tako tkivom omogoči ravnotežje v delovanju.

 • Simbol P.E.C.A. postopno okrepi in aurično zaščiti membrane vrtincev pred vplivi iz okolja.

Popravljena energijska struktura pomaga očem in ostalim zgoraj naštetim delom telesa pri različnih zdravstvenih težavah.

Priporočila za uporabo:

 • Pred prvo uporabo očal se je priporočljivo dva dni zaporedoma umiti z belim, nato pa dva dni še z vijoličnim milom P.E.C.A. To pospeši čiščenje neustreznih vibracij očem nevidnih energijskih vrtincev.

 • Za popravilo struktur vseh naštetih vrtincev redno, noč za nočjo, uporabljajte očala 70 dni.

 • Za blaženje oziroma odpravljanje težav, ki jih imate npr. z očmi, glavoboli, nervozami ipd., nadaljujte z nošenjem očal P.E.C.A., dokler se težave povsem ne odpravijo – lahko tudi več let.

 • Uporabite jih lahko tudi v dnevnem času, ko želite z energijo osvežiti ali pomiriti utrujene oči, odpraviti glavobol, nemir ipd.

Kot energijska podpora so namenjena:

 • Vsakemu posamezniku, ne glede na starost in spol, še posebej tistim, ki pri svojem delu vsakodnevno več ur uporabljajo računalnik ali pogosto gledajo televizijo.

 • Vsem, ki imajo različne težave z očmi, s sluhom in z vonjem.

 • Vsakemu posamezniku, ki čuti določene fizične težave, ki so posledica nepravilno delujočih energijskih vrtincev oči.

 • Tistim, ki čutijo psihološki nemir, utrujenost in psihične težave, ki jih povzročajo porušeni energijski vrtinci.

 • Vsakomur, ki čuti težave v sinusih in neprehodnih dihalnih poteh.

 • Za uporabo v wellness centrih, v masažnih in kozmetičnih salonih itd. Za uporabo so primerna tudi v hotelih, motelih, zdraviliščih, bolnišnicah itd. Uporaba v tovrstnih okoljih je lahko pomembna kot poseben dodatek, ki uporabniku omogoči globljo sprostitev notranjih napetosti v telesu in jih istočasno transformira v svetlobo.

 • Med počitkom na daljših potovanjih, denimo v letalih ali na potniških avtobusih.

 • Vsem, ki imajo težave s spanjem, z nočnimi morami oziroma nemirnim spancem.

Sestava: energijska očala z barvnim tiskanim simbolom P.E.C.A. na levi in desni notranji strani so 100-odstotno izdelana iz ekološko obdelanega bombaža.
Velikost: univerzalna, raztegljiva in ročno nastavljiva elastika okrog glave.
Barva: kombinacija bele in bež
Vzdrževanje: v pralnem stroju do 60°C, sušenje v sušilnem stroju ni priporočljivo.
Krčenje: po širini in dolžini max. 6 %
Proizvajalec in distributer: P.E.C.A. INTERNATIONAL d. o. o., Ljubljana.

 >