Ženska majica P.E.C.A. - kratek rokav - bombaž

Ženska majica iz bombaža ima vtkan simbol P.E.C.A. na sredini prsi. Daje energijo srčnemu vrtincu, žlezi thymus, ki skrbi za dober imunski sistem. Odpira večjo srčnost in sočutje v človeku. Primerna je za splošno uporabo čez dan, ponoči, v športnih aktivnostih in v vseh poklicih, v katerih se profesionalno ukvarjate z ljudmi.

Koda artikla: #0P-66/ZBIRNI
31,00 €
Tabela velikosti Tabela velikosti'
Velikost XS S M L XL XXL
Širina 39 42 43 45 48 50
Dolžina 56 58 60 61 63 65
Tabela velikosti

* Zahtevana polja


Porušen oziroma blokiran sprednji ali zadnji srčni energijski vrtinec onemogoča pravilno delovanje vseh struktur, povezanih z vrtincema. Energijsko blokirana vrtinca se odražata tudi na psihološkem stanju človeka. Energijske blokade ustvarjajo srčno zaprtost človeka do soljudi, živali in rastlin pa tudi zavračanje drugačnosti in različnosti, npr. druge narodnosti, veroizpovedi, barve kože ljudi. Porušeno delovanje obeh vrtincev ustvarja strah, žalost, sovraštvo, sram, predsodke, občutke krivde, sodbe in druge psihološke bolečine v srcih ljudi.

Kako deluje:

 • Prečisti srčni in hrbtni energijski vrtinec raznih psiholoških vzorcev.

 • Oba centra energizira oziroma jima doda energijo in ustrezno vibracijo, primerno za zdravo delovanje.

 • Centrira ju v energijsko hrbtenično os, kar vzpostavlja ravnotežje kozmičnih in zemeljskih silnic oz. akcij in reakcij v telesu. To pomeni, da pomaga vzpostaviti na primer uravnotežen krvni pritisk ne glede na to, ali je visok ali nizek.

 • Zaceli in okrepi energijsko membrano obeh vrtincev, kar človeka zaščiti pred škodljivimi vibracijami iz okolja in poveča občutek varnosti v njem.

Vse to zelo ugodno vpliva tako na fizično telo kot na psihično počutje človeka. Počuti se pomirjen, ima več energije, je bolj ustvarjalen in izkuša večji napredek v zavedanju, sprejemanju sebe in okolja, v katerem živi.

Priporočila za uporabo:

 • Pred prvo uporabo se je priporočljivo štiri dni zaporedoma umiti z zelenimi mili P.E.C.A., ker intenzivneje učinkujejo pri fazi čiščenja vrtincev, zato je delovanje majice še bolj učinkovito.

 • Nosi se lahko vsak dan namesto običajnega perila.

 • Za popravilo energijskih vrtincev priporočamo redno nošenje 70 dni zaporedoma.
 • Nato nadaljujte z nošenjem toliko časa, da se stanje različnih težav v opisanih telesnih strukturah normalizira – lahko tudi več let.

Kot energijska podpora so namenjene:

 • Vsakemu posamezniku, ne glede na starost in spol, ki občuti negativnost, nesoglasja, hladnost in težino v medsebojnih človeških odnosih.

 • Vsem, ki pri delu s svojim elektromagnetnim poljem posegajo v elektromagnetna polja drugih ljudi: frizerji, maserji, kozmetičarke, medicinsko osebje, terapevti itd.

 • Vsem rekreativnim in profesionalnim športnikom.

 • Vsakomur, ki je pri svojem delu izpostavljen elektromagnetnim sevanjem raznih naprav ali drugim tehničnim sevanjem: računalnik, telefon, televizija, električne omarice, rentgeni itd.

 • Vsakomur, ki ima blokade in razne zdravstvene težave v omenjenih strukturah kot tudi na psihičnem področju.

Sestava: energijska ženska majica z vezenim simbolom P.E.C.A. na področju prsi je izdelana 91 % iz ekološko obdelanega bombaža in 9 % iz lycre. Je oprijeta in zelo prožna.
Gramatura: 160 g/m2
Velikost: XS, S, M, L, XL, XXL
Barva: bela
Vzdrževanje: v pralnem stroju do 60°C, sušenje v sušilnem stroju ni priporočljivo.
Krčenje: po širini in dolžini max. 6 %.
Proizvajalec in distributer: P.E.C.A. INTERNATIONAL d. o. o., Ljubljana.

 >