Občutek neskončnih širjav delovanja
v duhu srčnosti.

Energijska majica P.E.C.A. ima po celi površini vtkanih več manjših simbolov P.E.C.A., ki ustvarjajo več vrtinčastih elektromagnetnih polj. Popravljajo tako glavni srčni in pleksusni center kot tudi energijsko strukturo pomožnih energijskih vrtincev oziroma čaker na prsnici, dojkah, stičišču reber in ključnicah. Istočasno na področju trebuha popravljajo pomožne vrtince na področju vranice, želodca, jeter in žolčnika ter debelega črevesja.

Sprednji srčni energijski vrtinec dovaja energijo hormonski žlezi timus, v srčno mišico, kri, možganskemu živcu vagusu, ki oživčuje velik del struktur v prsnem in trebušnem delu, in daje informacijo celotnemu ožilju v telesu. Zadnji hrbtni energijski vrtinec dovaja energijo spletu živcev med lopaticama, katerih impulzi tečejo v višji in nižji del telesa. Majica P.E.C.A. bambus pokrije tudi pleksusni energijski vrtinec, ki oskrbuje žlezo slinavko ali pankreas, na hrbtnem delu pa ledveni del hrbtenice, kjer impulzi tečejo v višji in nižji del telesa.

Energijsko pretočen človek skozi obe središči ustvarja zdrav odnos do sebe in zdrave srčne odnose do drugih ljudi, živali in rastlin. Tak človek je sočuten in ljubeč tudi do različnosti ljudi ne glede na barvo kože, narodnost, veroizpoved itd. Sprejema lahko drugačnost in različnost.

Izdelki iz bambusovih vlaken so prijetni in zelo udobni. Blago je mehko in nežno, istočasno pa zelo trpežno. Na koži ima občutek svile in blagu daje videz elegantnosti. Ko se blago iz bambusa odvrže, se bambusova vlakna 100-odstotno naravno razgradijo, zato niso okolju škodljiva.
Bambusova vlakna v blagu takoj vpijajo in oddajajo vlago. Na povsem naraven način uravnavajo telesno temperaturo. Pozimi grejejo, poleti hladijo. Ker se ne lepijo na kožo, ji omogočajo, da diha. Prav tako ščitijo pred soncem, saj odbijajo do 98 % UV-žarkov. Ravno zato so oblačila iz bambusovih vlaken primerna za vse vrste športnih aktivnosti.
Bambus ima naraven antibakterijski učinek. To pomeni, da blago iz bambusovih vlaken kožo zaščiti pred bakterijami in njihovim razmnoževanjem. Zmanjšuje možnosti za nastanek glivičnih in bakterijskih obolenj. Žensko perilo zmanjšuje nožnična vnetja. Preprečuje nastajanje neprijetnega vonja ob znojenju. Bambusovo blago je še posebej primerno za alergike in tudi za nosečnice.
Certifikat
Vsi izdelki iz bambusa v trgovini P.E.C.A. so naravni in potrjeni z dvema certifikatoma po standardih:
-    Oeko Tex Standard 100,
-    BVQI standard (ISO 14001 in ISO 9001).

Zaradi izjemnih lastnosti bombaža so izdelki, narejeni iz tega vlakna, zelo razširjeni.
Na prvo mesto spada izjemna sposobnost vpijanja vlage ali higroskopičnost, saj bombaž pri 95-odstotni zračni vlagi sprejme kar 27 % vlage.
Odlikuje ga tudi preprosto vzdrževanje: večino izdelkov iz bombaža lahko peremo v pralnem stroju pri 90 stopinjah Celzija.
Oblačila iz bombaža so prijetna na otip, hladna in zračna.

Filtriranje

Filtriranje po:
 >