Bio karitejevo maslo P.E.C.A. - 200 g

Bio karitejevo maslo P.E.C.A. je oplemeniteno z energijskim poljem simbola P.E.C.A. Maslo izredno dobrodejno in regenerativno deluje na vašo kožo, jo ohranja zdravo in izboljšuje obrambni mehanizem kože, zato je zelo priporočljivo za nego suhe in razpokane kože. Po uporabi bo koža nahranjena in navlažena ter mehka in gladka.

Koda artikla: #0P-ETP-14
15,00 €

Zaloga: Ni na zalogi

Karitejevo maslo je sestavni del podeželske kulture prebivalcev centralne Afrike in je zelo cenjeno za nego kože in las. Nase veže vodo, zato je zelo vlažilno in hranljivo. Bogato je tudi z vitamini A, E in F, ki so antioksidanti, ter naravnimi maščobnimi kislinami.

Primerno je za vse vrste kože, tudi problematično, občutljivo in otroško. Uporabljamo ga za večnamensko nego obraza, telesa in las. Maslo je primerno tudi za nego in zaščito ustnic, najbolj pa ga je priporočljivo uporabljati za nego in regeneracijo suhe in razpokane kože na komolcih, kolenih, stopalih, itd.

Nasvet za kozmetično uporabo:

Čajno žličko masla najprej raztopite v rokah in ga nato nanesite na kožo, kjer bo v stiku s kožo postalo mehko in kremasto. S krožnimi gibi ga enakomerno vtirajte v kožo. Uporabljajte ga kot hranilno maslo za nego celega telesa in obraza, ustnic ali kot masko za lase. Po potrebi mu lahko dodate tudi priljubljena eterična olja.

Sestava: bio karitejevo maslo z energijskim simbolom P.E.C.A. je 100-odstotno naravno, ekološko pridelano in prečiščeno. Pridobivamo ga iz oreščkov mogočnega afriškega drevesa karite in ne vsebuje dodatkov.
Neto teža: 200 g
Opozorila: Shranjujte pri sobni temperature in dobro zaprto. V primeru preobčutljivosti na sestavine v maslu prekinite z uporabo.
Poreklo: Burkina Faso
Kontrolira:  SI–EKO–001
Proizvajalec in distributer: P.E.C.A. INTERNATIONAL d. o. o., Ljubljana.

 >