Minerali SCHINDELE - 250 kapsul

Kamninski prah »Schindelejevi minerali« imajo edinstveno sestavo in se uporabljajo kot prehransko dopolnilo z železom, magnezijem in kremenčevo/silicijevo kislino.

Koda artikla: #0P-ET-37
36,79 €

Kamninski prah »Schindelejevi minerali« imajo edinstveno sestavo in se uporabljajo kot prehransko dopolnilo. Minerali se kopljejo zgolj mehansko (brez eksploziva) in v skladu z luninim koledarjem. Fino zmlete minerale (95 % pod 90μ) se nato napolni neposredno iz silosa, brez dodajanja drugih sestavin, v pločevinke ali vegetarijanske kapsule. Kamninski prah je povsem naravni proizvod, zato prihaja le do minimalnega nihanja v njihovi sestavi.

Kako se je vse začelo:
Spomladi leta 1981 so pri izgradnji gozdne ceste uporabili material, ki se je posedel tudi po tleh in drevesih v okolici. Zaradi močnega deževja je prah skupaj z deževnico prehajal v zemljo in kmalu so se pokazale njegove posebne lastnosti. Nekatere jelke, ki so bile že označene za posek, so kmalu ponovno ozelenele. Robert Schindele starejši je zadevo začel raziskovati in znanstvene analize so potrdile, da so minerali pripomogli k ozelenitvi jelk. S poskusi na lastnem telesu je eden od znanstvenikov dokazal tudi blagodejen učinek mineralov na človeško telo.
Schindelejevi minerali se uporabljajo:

  • za lajšanje želodčnih in črevesnih težav v primeru driske,
  • za lajšanje težav v primeru razdražljivega črevesja,
  • pri zakisanosti telesa,
  • za podporo pri obnovi črevesne flore,
  • pri razstrupljanju, saj nase vežejo endotoksine in mikotoksine.

Rezultati kliničnih študij so pokazali, da so se bolečine v sklepih zmanjšale pri 80 odstotkih uporabnikov, utrujenost pri 90 odstotkih uporabnikov, nivo energije in kakovost spanca sta se povišala pri 70 odstotkih uporabnikov.

Uporaba:
Enkrat dnevno zaužijte 6–10 kapsul s kozarcem vode (200 ml). Po 28 dneh naredite 3-dnevni premor. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Primerno za vegane.

Opozorilo:
Schindelejevih mineralov ne smete uživati, če ste imeli kdaj reakcijo na zdravilno zemljo ali kamninsko moko, če je prisotna zapora želodca ali če ste dializni bolnik. Prav tako jih ne smete uživati v primeru težjih motenj v delovanju ledvic. V primeru izrazitejše oblike driske s pojavljanjem krvi in sluzi ter driske, ki traja več kot tri dni, lahko minerale uživate zgolj po predhodnem posvetu z zdravnikom. Mineralov ne smejo uživati otroci do 12. leta, nosečnice in doječe matere, prav tako jih zaradi visoke vsebnosti železa ne smejo uživati osebe, ki so zbolele za hemokromatozo (čezmerno kopičenje železa v telesu).
Ne uživajte skupaj z zdravili in s homeopatskimi pripravki, črnim/zelenim čajem, kavo, mlekom, pripravki vitamina E ali olji, ki vsebujejo večje količine vitamina E, ker lahko preprečijo absorbiranje železa in drugih mineralov; časovni razmik mora trajati vsaj dve uri.

Neto količina: 250 kapsul (195 g)
Sestavine (1 kapsula): fino mleti Schindele minerali, ovoj hipromeloza (vegansko).
Poreklo: Avstrija

 >