Zobna ščetka RADIUS Original - L

Zobna ščetka RADIUS zagotavlja pravilno in popolno ščetkanje vaših zob in masažo dlesni. Prilagojena je posebej za desničarje in posebej za levičarje.

Koda artikla: #0P-ZOB-101
13,60 €

Zobna ščetka RADIUS Original ima dva do trikrat več izredno mehkih ščetin od običajnih zobnih ščetk, zato z njo lahko očistite najbolj skrita mesta okoli svojega zoba.

Izredno mehke ščetine iz mikrovlaken so razporejene enakomerno in omogočajo enakomernejši pritisk. Zaobljena in široka glava ščetke omogoča temeljito ščetkanje ter masiranje dlesni, kar preprečuje kronično vnetje in odstopanje dlesni. Če vaše dlesni krvavijo več dni, potem ko ste prvič uporabili ščetko Radius, to pomeni, da mikrovlakna dosegajo vneta področja, ki jih prejšnja ščetka ni dosegla. Krvavenje naj bi čez nekaj dni ponehalo. Ergonomsko oblikovan ročaj je posebej oblikovan za levičarje in desničarje in tako vsem zagotavlja pravilno ščetkanje.

Ščetka ne vsebuje Bisfenola A (BPA).

Priporoča jo Ameriško združenje zobozdravnikov (ADA) kot pripomoček za učinkovito odstranjevanje zobnih oblog ter preprečevanja vnetja dlesni. Ščetka je odobrena s strani Ameriške organizacije za hrano in zdravila (FDA). Priporočajo jo tudi ortodonti.

Zobna ščetka RADIUS, ZDA.
Sestava: Ročaj je 100 % izdelan iz celuloze, ki prihaja iz trajnostno nasajenih gozdov (okolju prijazno), embalaža je 100-odstotno reciklirana. Ščetka ne vsebuje bisfenola A (BPA).
Barve: rdeča, prozorna, modra, vijola, zelena, oranžna.
Uvoznik: DYNAMIC trade d. o. o., C. na Mele 20, 1358 Log.

 >