Gledališka predstava

TERMIN OGLEDA FILMA O MASAJIH, 27.3.2020, JE PRESTAVLJEN. O NOVEM TERMINU VAS BOMO OBVESTILI PO EMAILU.

VABILO NA OGLED FILMA MAASAI - THE JOY

Včasih te samo nasmeh pripelje domov,
Nasmeh, ki ničesar ne uči.
Včasih te nasmeh spomni Name.
Mogoče si, pozabljen od vseh skrbi
odtaval v nejasnost, strah, resnobo.
Mogoče te samo en majhen nasmeh lahko spomni KDO SI…

Vabimo vas na ogled intimne predstave, katere osrednji del bo meditativni film MAASAI – THE JOY, v petek 27.3.2020 ob 18.00 na sedežu podjetja P.E.C.A. International, Miheličeva 18, Ljubljana.

Si znamo pojasniti energijsko sliko naših potovanj, namen obiska določene dežele in nevidne povezave z ljudmi, ki jih srečamo na teh poteh?
Včasih prepotujemo tisoče kilometrov, da bi naredili milimeter v spoznavanju sebe. A brez milimetra ne moremo naprej. V milimetru je ključ razumevanja, v trenutku je spoznanje, v neiskanju cilj, v prepustitvi osvoboditev. Preprostost je lahko zdravilo sodobnemu človeku.
Obisk preprostega ljudstva Masajev, ki še goji svoj način življenja, tesno povezanega z naravo, lahko predstavlja zdravljenje zahtevnega in s sodobnim načinom življenja zastrupljenega človeškega uma. Taka je moja osebna izkušnja in rad bi jo delil s svetom.
Zato sem pripravil utrip življenja teh čudovitih ljudi, ki vas lahko tudi vas popelje v meditativno spoznanje enosti celega sveta. Sredi afriških planjav, v zibelki človeštva, sem
spoznal, da smo si navzven lahko različni, navznoter pa tako zelo podobni.

Aljaž Jovanovič

Vstopnice lahko kupite v trgovini P.E.C.A., na Miheličevi 18, v Ljubljani (od pon-pet, med 8-18. uro). Lahko jih naročite po telefonu 01 518 45 70 ali po emailu na info@pecastory.com. Lahko vam jih tudi pošljemo po pošti (s plačilom po predračunu).

Vstopnica: 25 eur

Del izkupička bo namenjen za nakup vodne črpalke, ki je Masajem na tistem področju življenjskega pomena.

Večer bo potekal v sproščenem duhu pogovora in glasbe.

 >