Fantovska sp. majica P.E.C.A. - bombaž

Fantovska sp. majica iz bombaža ima simbol P.E.C.A. na sredini prsi. Daje energijo srčnemu vrtincu, žlezi thymus, ki skrbi za dober imunski sistem. V psihičnem pogledu odpira večjo srčnost in sočutje v človeku. Mir in povečana energija v prsnem središču ponuja možnost bolj strpnega in ustvarjalnega odzivanja na zunanje dogodke.

Koda artikla: #0P-15/ZBIRNI
20,00 €
Tabela velikosti Tabela velikosti'
Velikost 2 4 6 8 10 12 14
Širina 21 22 24 25 28 29 32
Dolžina 40 44 46 48 53 57 59
Tabela velikosti

* Zahtevana polja


Porušen oziroma blokiran sprednji ali zadnji srčni energijski vrtinec onemogoča pravilno delovanje vseh struktur, povezanih z vrtincema. Energijsko blokirana vrtinca se odražata tudi na psihološkem stanju človeka. Energijske blokade ustvarjajo srčno zaprtost človeka do soljudi, živali in rastlin pa tudi zavračanje drugačnosti in različnosti, npr. druge narodnosti, veroizpovedi, barve kože ljudi. Porušeno delovanje obeh vrtincev ustvarja strah, žalost, sovraštvo, sram, predsodke, občutke krivde, sodbe in druge psihološke bolečine v srcih ljudi.

Kako deluje:

 • Prečisti srčni in hrbtni energijski vrtinec raznih psiholoških vzorcev.

 • Oba centra energizira oziroma jima doda energijo in ustrezno vibracijo, primerno za zdravo delovanje.

 • Centrira ju v energijsko hrbtenično os, kar vzpostavlja ravnotežje kozmičnih in zemeljskih silnic oz. akcij in reakcij v telesu. To pomeni, da pomaga vzpostaviti na primer uravnotežen krvni pritisk ne glede na to, ali je visok ali nizek.

 • Zaceli in okrepi energijsko membrano obeh vrtincev, kar človeka zaščiti pred škodljivimi vibracijami iz okolja in poveča občutek varnosti v njem.

Vse to zelo ugodno vpliva tako na fizično telo kot na psihično počutje človeka. Počuti se pomirjen, ima več energije, je bolj ustvarjalen in izkuša večji napredek v zavedanju, sprejemanju sebe in okolja, v katerem živi.

Priporočila za uporabo:

 • Pred prvo uporabo se je priporočljivo štiri dni zaporedoma umiti z zelenimi mili P.E.C.A., ker intenzivneje učinkujejo pri fazi čiščenja vrtincev, zato je delovanje majice še bolj učinkovito.

 • Nosi se lahko vsak dan namesto običajnega perila.

 • Za popravilo energijskih vrtincev priporočamo redno nošenje 70 dni zaporedoma.
 • Nato nadaljujte z nošenjem toliko časa, da se stanje različnih težav v opisanih telesnih strukturah normalizira – lahko tudi več let.

Kot energijska podpora so namenjene:

 • Vsakemu otroku, ki ima telesne težave v omenjenih strukturah zaradi porušenih delovanj energijskih vrtincev.

 • Vsakemu otroku, ki ima motnje v koncentraciji pri učenju ali pri drugih delavnih obveznostih.

 • Hiperaktivnim ali preveč pasivnim otrokom, katerim uravnoteža energijsko stanje.

 • Kot energijska podpra otrokom z različnimi motnjami v razvoju.

 • Vsakemu otroku, ki je  izpostavljen elektromagnetnim sevanjem raznih naprav ali drugim tehničnim sevanjem: računalnik, telefon, televizija, električne omarice, rentgeni itd.

Sestava: energijska spodnja majica z vezenim simbolom P.E.C.A. na področju prsi je izdelana iz ekološko obdelanega 100–odstotnega bombaža. Je zelo prožna.
Gramatura: 160 g/m2
Velikost: od 2 do 14
Barva: bela
Vzdrževanje: v pralnem stroju do 95°C, sušenje v sušilnem stroju ni priporočljivo.  
Krčenje: po širini in dolžini max. 6 %.
Proizvajalec in distributer: P.E.C.A. INTERNATIONAL d.o.o., Ljubljana.

 >