Dates

Treatment of physical body's EMF

Kako poteka celjenje EMP fizičnega telesa?

Drugi korak predstavlja t. i. celjenje EMP fizičnega telesa. Po metodi P.E.C.A. se ga strokovnjak komplementarne medicine ne dotika in s tem ne poseže v EMP drugega človeka s svojim energijskim poljem. Spoštuje ga z vsemi osebnimi zakonitostmi in opredeli način pomoči, ki človeku najhitreje pomaga iz porušenega ravnovesja.

Meditativno delo s strokovnjakom komplementarne medicine

Meditativno delo

Meditativno delo poteka skupaj s strokovnjakom komplementarne medicine. Strokovnjak P.E.C.A. s svojim energijskim poljem ne posega v energijsko polje človeka. Strokovnjak je usposobljen do te mere, da vidi in odnosno zazna z nadčutno zaznavo elektromagnetno polje človeka in meditativno popravlja strukturo energijske mreže za dovod energije vanjo. Strokovnjak dela z univerzalnim energijskim poljem, ki mu služi glede na njegovo lastno zavest.

Je posredni način dela, ki zajema Profesionalno Energijsko Celjenje Aure telesa, saj lahko strokovnjak P.E.C.A. po natančno opravljenem pregledu izloči tudi tisto karmično ali sedanjo informacijo, ki tako moti energijsko polje telesa, da le-to ne more vzpostavljati svojega ravnovesja. Na ta način posamična struktura, na primer kri, dobi hitro podporo in svežo moč ali čisto izvorno energijo svoji frekvenci primerno, za novo ravnovesje.

Glavni koraki Profesionalnega Energijskega Celjenjenja Aure

Profesionalno Energijsko Celjenje Aure telesa v obeh primerih zajema štiri glavne korake:

  • Prečiščenje energijskih zastojev,
    ki ovirajo naraven tok delovanja posamičnih struktur v telesu.
  • Energiziranje prizadetih mest
    z dodatno količino sveže, čiste energije in usmeritev telesnih struktur v energijsko samopolnjenje.
  • Centriranje difuzne ali razpršene energije
    nazaj v poškodovane dele tkiv, kar omogoča uravnoteženo delovanje celic. 
  • Avrično okrepitev in zaščito energijskega polja celic, tkiv, organov v telesu, s čimer dobi zavest celice občutek celovitosti in varnosti. 

Ta faza omogoča obliko celjenja energijskega polja telesa po vseh zakonitostih, ki jih ima neko energijsko polje. In ker je usmerjena glede na predhodni pregled, nudi hitro in konkretno razrešitev motenj.

Apply for energy examination according to the P.E.C.A.® method

Please fill in the application form with your information so that we can inform you about further steps.

APPLY
 >