Dates

P.E.C.A. 2

Peace ~ Energy ~ Creativity ~ Advancement in

emotions and in the emotional body

Peace ~ Energy ~ Creativity ~ Advancement in

emotions and in the emotional body

Kaj je P.E.C.A. 2?

P.E.C.A. 2 zajema vpogled v zavedanje, kaj čustva v resnici so. Odpira zavedanje o strukturi, ki jo imenujemo čustveno telo in je nekakšna shramba različnih vtisov, zapisov in spominov čustvenega doživljanja sebe in svojih najbližjih ter vplivov zunanjega sveta na nas. Nudi konkreten vpogled, kje smo v čustvenem odnosu do svojih staršev, partnerja, otrok ter bratov in sester po krvi in kako bomo sebe umestili v to skupino, da bomo ostali čustveno stabilni in neranjeni. Dogodke kot informacijsko energijsko polje sprejemamo preko petih čutil in nanje se najpogosteje odzovemo čustveno. Vendar pet čutil v čustveno telo lahko vnese nemir, nizko energijsko raven in posledično najpogosteje destruktiven odnos do zunanjih dogodkov kot tudi do naših najbližjih. 

Kaj so čustva?

Čustva so elektromagnetne vibracije, ki jih ustvarjamo na osnovi dogodkov iz zunanjega sveta in imajo močan vpliv tako na naše telesno kot na psihološko stanje, vitalnost in zdravje. 

Na človeka najbolj močno vplivajo najtesnejši čustveni odnosi, ki jih ustvarja v najožjem krogu primarne in sekundarne družine. Zaradi ranjenosti in nepredelanih odnosov ter nezdrave vezanosti na najbližje lahko človek tudi fizično ali psihološko zboli. Istočasno se vrti v začaranem krogu čustvenih turbulenc. Program P.E.C.A. 2 človeka postavlja nazaj v zavesten primarni odnos do sebe in v sebe, da ponovno najde stik z izvorom čistosti v svoji duši.

Kaj ozavešča?

P.E.C.A. 2 ozavesti, kaj človeku pomaga vzpostaviti najprej zdrav, ljubeč in stabilen čustven odnos do sebe in šele nato do svojih najbližjih. Na osnovi poznavanja, kako deluje energija čustev v čustvenem telesu, kaj ga pomirja in kaj mu prinaša več čistejše energije, lahko človek sebi omogoči boljše pogoje za napredek v bolj zdrave čustvene odnose s seboj in z najbližjimi.

Komu je namenjena?

Primerna je za vse ljudi, posebej pa še za tiste, ki so doživljali ali doživljajo v sedanjosti čustvene stiske oziroma nezdrave odnose z očetom ali materjo, s partnerjem ali svojimi otroki. Primerna je tudi za tiste, ki ne razumejo, zakaj ne morejo najti sebi primernega partnerja, za tiste, ki so v fazi ločitve ali pa so že ločeni in se jim zgodbe iz prejšnjega zakona ponavljajo. Primerna je tudi za mlade ljudi od 15. leta starosti dalje, ki iščejo svojo identiteto in se pripravljajo na čustveno zorenje in življenje s partnerjem. 


P.E.C.A. 2 - 2. del

Kaj je
P.E.C.A. 2 - 2. del?

Drugi del programa P.E.C.A. 2 se globlje dotika partnerstva. Ljudje zavestno ali podzavestno v partnerju iščemo komplementarni del sebe. Vendar ali vemo, da se določene duše iščejo že mnogo življenj, da bi izpolnile enost ljubezni, ki je bila nekoč prekinjena zaradi različnih vzrokov. Kako prepoznati dušnega - karmičnega partnerja, kakšno rast in razvoj nam nudi takšna duša, kakšne ključe nosi v naše življenje in kaj nam odpira ...

Kakšno je elektromagnetno polje med dvema, ki sta iskrena, odprta, predana drug drugemu, vendar se istočasno ne lastninita. Njuna ljubezen v tem primeru presega sebično vibracijo povprečnosti in je prežeta z Univerzalno ljubeznijo ...

Komu je namenjena?

Primerna je za vse ljudi. Za osebe, ki so osamljene, za osebe, ki so v nesrečnih partnerstvih in tiste, ki še iščejo izpolnitev sebe v partnerstvu. Primerna je za vse generacije.

 >