Dates

P.E.C.A. 1

Peace ~ Energy ~ Creativity ~ Advancement in

the physical and vital body

Peace ~ Energy ~ Creativity ~ Advancement in

the physical and vital body

Kaj je
P.E.C.A. 1?

P.E.C.A. 1 zajema vpogled v zavedanje, kaj naše fizično telo pravzaprav je, iz česa je v resnici sestavljeno in kako nanj vpliva »hrana«, ki jo ljudje vnašamo vanj skozi oči, ušesa, nos, usta in kožo. Vse, kar telo absorbira vase preko petih čutil, mu na nek način predstavlja hrano, ki močno vpliva na vitalnost fizičnega telesa.

Pet čutil v vsakdanjem doživljanju življenja v telo pretežno vnaša le nemir, nizko energijsko raven, kaosne energijske pogoje, ki onemogočajo vitalno uravnoteženo delovanje organov in s tem povzročajo utrujenost, prehitro staranje ter propadanje vitalnih funkcij. Vse to vodi do prezgodnje energijske izčrpanosti telesa, bolezenskih stanj oziroma različnih obolenj.

Na tej stopnji se dotikamo znanj o elektromagnetnem polju telesa in o vplivih zunanjih elektromagnetnih polj na telo.

P.E.C.A. 1 poseže tudi v poznavanje energijskega vpliva hrane, gibanja, oblačil, kozmetičnih izdelkov na fizično telo in s tem na psiho-fizično počutje. Na osnovi poznavanja, kako energija teče v fizičnem telesu, kaj ga pomirja in kaj mu dvigne energijski potencial, lahko človek sebi omogoči boljše pogoje za napredek v bolj vitalno in uravnoteženo stanje telesa.

Kaj
ozavešča?

P.E.C.A. 1 ozavesti, kaj povečuje vitalnost telesa in kaj mu jemlje energijo, kaj izboljšuje pretočnost energije v telesu in s tem povečuje moč za samozdravljenje telesa ter dvig vitalne sile v njem.

Komu je namenjena?

Primerna je za vse ljudi, posebej pa še za tiste, ki imajo telesne težave, različne bolečine, bolezni in stiske. Primerna je tudi za tiste, ki iščejo pristen odnos s seboj in stik s svojo notranjostjo. Za vse, ki so v tempu življenja pozabili nase in na svoje telo ter se posvečali le svojim najbližjim in drugim ljudem ali karieri. Primerna je tudi za ljudi, ki delajo z drugimi ljudmi, kot so denimo maserji, terapevti, fizioterapevti, psihoterapevti itd., in ki s svojim elektromagnetnim poljem posegajo v elektromagnetno polje drugih ljudi.


P.E.C.A. 1 - 2. del

Kaj je
P.E.C.A. 1 - 2. del?

Drugi del programa P.E.C.A.1 zajema globji in detaljnejši vpogled v energijo hrane in pijače. Človek hrano in pijačo uživa mimogrede kot nekaj potrebnega in samoumevnega za življenje, vendar brez zavedanja kakšno energijo s tem vnaša vase.

Zanimiva je že sama priprava hrane, ki je pogosto odvisna tudi od osebnega razpoloženja kuharja ali kuharice, načina priprave hrane, zamrznjenih ali svežih sestavin, itd.
Prav tako je zanimivo kaj se zgodi z elektromagnetnim poljem hrane, kadar jo pregrevamo ali jemo ohlajeno. Poleg hrane in pijač bomo pregledali tudi energijsko polje oblačil, obutve in osnovnih kozmetičnih sredstev, ki jih uporabljamo vsak dan in kako vse to vpliva na naše fizično telo.

Drugi dan P.E.C.A. 1 – 2 del. je namenjen našemu odnosu do finančno materialnih dobrin.
Pogledali bomo kakšno elektromagnetno polje ima materija in denar ter kakšen vpliv ima na nas to polje. Naš odnos do materije in denarja je z elo pomemben, saj je od tega odvisno ali privlačimo revščino ali obilje. Pomembno je tudi na kakšen način pridobivamo ta sredstva ter kakšna čustva pri tem ustvarjamo v drugih ljudeh. Glede na to smo si vsi ljudje ustvarili ali se ustvarja sedaj, po naravnem zakonu akcije in reakcije, dobra ali slaba karma.

 >