Sokovi

Napojite se z bogastvom zdravja iz narave

Sokovi so utekočinjen vir hranilnih snovi, ki služijo kot odličen vir podpore pri različnih stanjih telesa ali psihe. Plodovi, iz katerih so sokovi iztisnjeni, so skrbno izbrani in izvirajo iz različnih krajev celega sveta. Utekočinjena oblika aktivnih snovi in hranil omogoča lažjo in hitrejšo absorbcijo, kar je še posebej koristno pri težjih obolenjih in ostalih oblikah neravnovesja v telesu.

Po metodologiji P.E.C.A. priporočamo več različnih vrst sokov, od katerih ima vsak svojo vibracijo energijskega potenciala. Kratek pregled EMP fizičnega telesa natančno določi, kateri sok je za posameznika najbolj koristen ter kako in koliko časa naj ga uživa, da se energije v telesu ponovno povrnejo v normalno stanje.

Vsi sokovi so oplemeniteni z energijskim poljem simbola P.E.C.A. Na osnovi znanstvenih raziskav ima ta lik pestro in informacijsko bogato elektromagnetno polje, ki zgosti biopolje snovi, kar ji daje moč za obrambo pred motečimi zunanjimi energijami oz. sevanji. Snov, oplemenitena s simbolom P.E.C.A., dobi povsem nove dimenzije in s tem tudi učinkovitejšo moč delovanja na energijske procese znotraj telesa in v psihi.

Embalaža sokov, oplemenitena z energijskim poljem simbola P.E.C.A., stalno ohranja snov, prečiščeno negativnih vibracij, energizirano s čisto energijo, centrirano v gosto biopolje in s tem aurično zaščiteno pred vplivi zunanjih energij ljudi, prostora in tehničnih sevanj.

 >